www.gedichten-wensen.nl

Zakelijke kerst en nieuwjaarswensen zijn in eerste instantie bedoeld voor het personeel en medewerkers. De periode van kerstmis en nieuwjaar is een mooie gelegenheid voor een oprecht woordje van dank als teken van waardering voor inzet voor het bedrijf.

Voorbeelden van zakelijke teksten kerst en nieuwjaar vindt u vooral op deze pagina. Er wordt duidelijk aangegeven of de tekstjes geschikt zijn om naar een klant te sturen, voor personeel, zakenpartners, ... Kies ook ook leuke wenskaart om uw gedichtje op te schrijven.

Zakelijke teksten kerst en nieuwjaar zijn niet alleen geschikt voor personeel en zakenpartners. Een bedrijf heeft in deze periode ook oog voor haar klanten. Zij zijn bepalend voor het succes van uw firma. Bedank hun vertrouwen met een originele wens en eventueel een kleine attentie.

Een zakelijke kaart voor kerst en nieuwjaar bestemd voor één van uw zakenpartners dient natuurlijk een zekere klasse uit te stralen. Maak een grappige, originele foto van iets dat samenhangt met uw bedrijf of de sector waarin u actief bent. Voorzie die foto van een leuk zakelijk gedichtje.

Een zakelijke kerst en nieuwjaarswens is een tekstje met mooie wensen voor kerstmis en nieuwjaar geschreven vanuit het oogpunt van een bedrijf. Het zijn gedichtjes voor klanten, zakenpartners, collega's en personeel.

Zakelijke wensen voor kerst en nieuwjaar worden elk jaar belangrijker als middel om klanten te bedanken voor hun vertrouwen en personeel voor al hun inzet. Het geeft ook een positief beeld weer van uw bedrijf, firma of winkel.

Een zakelijke tekst kerst en nieuwjaarskaart heeft iets extra met een pakkende originele eindejaarsgroet. Voor bedrijven is de kerst- en nieuwjaarsperiode een belangrijke tijd om goede zaken te doen. Een ideaal ogenblik om hun klanten met zakelijk teksten kerst en nieuwjaars en hun personeel via zakelijk kerst en nieuwjaarswensen te bedanken.

christelijke kerstwensen 2022 korte kerstwensen 2022 vrienden originele teksten kerstwensen 2022 grappige teksten kerst 2022 leuk kerstgedicht 2023 korte christelijke kerstgedichten 2022wensen kerst en nieuwjaar grappige teksten nieuwjaar kerst en nieuwjaarswensen wensen gelukkig nieuwjaar

Home > rubrieken gedichten > zakelijke kerst en nieuwjaarswens


kerstpuzzel
BESTEL ONS KERST PUZZELBOEK

EINDEJAARSWENSEN MEDEWERKERS


wij danken u voor
een succesvol jaar waarin
uw inzet van groot belang was
prettige eindejaarsdagen

DANKWOORD VOOR KLANTEN


wij wensen u een
aangenaam eindejaar en
hopen u volgend jaar
weer van dienst te mogen zijn
dankbaar voor uw vertrouwenWENSEN VOOR ZAKENPARTNERS


een aangename
samenwerking vanuit
wederzijds vertrouwen
fijne feestdagen en een
voorspoedig nieuwjaar

ZAKELIJKE WENSEN
VOOR PERSONEEL


een gezond en productief jaar
met trots, plezier, inspiratie
belangstelling, dankbaarheid
vreugde en sereniteit
als trouwe collega's

KERST EN NIEUWJAARSWENS
VOOR MEDEWERKERS


een prettige kerst
aan al onze medewerkers
een gelukkig nieuwjaar
om onze aangename relatie
verder uit te bouwenkerst en nieuwjaarswensen baas teksten bedrijven kerst en nieuwjaar nieuwjaarskaarten zakelijk wenskaarten klanten zakelijk wensen collega's kerst en nieuwjaar zakelijke teksten kerst en nieuwjaar kerst en nieuwjaar teksten personeel gelukkig nieuwjaar klanten