www.gedichten-wensen.nl

Gebruik onze zakelijke kerstgedichten om op een originele wijze uw kerst en nieuwjaarswensen kenbaar te maken. De idee achter het sturen van zakelijke kerstkaarten is niet verdonken reclame, maar om als onderneming het belang van vriendschap, mededogen, dankbaarheid, .. als waarden te benadrukken.

Kerstkaarten met foto zijn heel bijzondere kerstkaarten. Ze geven uw kerstwensen een meer persoonlijke uitstraling. Dergelijke kaartjes kunt u natuurlijk versturen met een gewone wens als BESTE WENSEN VOOR KERST EN NIEUW. Gebruik onze zakelijke kerstteksten ook bij uw relatiegeschenken.

Een zakelijk kerstgedicht wordt erg op prijs gesteld door klanten en personeel. De extra aandacht die ze hierdoor krijgen, is een appreciatie voor hun vertrouwen en inzet. Een goed zakelijk kerstgedicht heeft niet reclame als bedoeling, maar wil de mensen echt bedanken. Een relatiegeschenk kan natuurlijk ook.

Zakelijke kerstkaarten maken is heel eenvoudig, daar er op internet hierover heel veel boeiende informatie te vinden in. Voorbeelden van degelijke teksten zijn spaarzaam. Bent u op zoek naar een zakelijke tekst voor uw kerstkaartje of als extra bij uw relatiegeschenken, dan vindt u hier voldoende inspiratie.

Als ondernemer doet u er goed aan om uw partners en werknemers kerstwensen toe te sturen. Ook klanten en collega's waarderen het om in de kerstperiode als extra attentie een zakelijke kerstwens te ontvangen.

Kerstmis is een drukke periode met samenstellen kerstpakketten, het zoeken van een zakelijk kerstgeschenk voor klanten en kerstcadeau voor personeel. Hier heeft u zakelijke kerstteksten voor bij uw relatiegeschenken!

Deze zakelijke kerstteksten kunnen een steun betekenen bij het ontwerpen van een kerstgroet voor uw bedrijf. Zalig kerstfeest en gelukkig nieuwjaar mag wel eens op een originele meer persoonlijk manier verwoord worden.

Voor een bedrijf is kerst een unieke kans om personeel en klanten te bedanken. Onze zakelijke kerstwensen kunnen u op weg helpen om uw eigen zakelijke kerstteksten te schrijven voor bij uw relatiegeschenken.

christelijke kerstwensen 2022 korte kerstwensen 2022 vrienden originele teksten kerstwensen 2022 grappige teksten kerst 2023 leuk kerstgedicht 2022 korte christelijke kerstgedichten 2022wensen kerst en nieuwjaar grappige teksten nieuwjaar kerst en nieuwjaarswensen wensen gelukkig nieuwjaar

Home > rubrieken gedichten > zakelijke teksten kerstkaarten


kerstpuzzel
BESTEL ONS KERST PUZZELBOEK

DANKWOORD VOOR KLANTEN


uw waardering geeft
ons extra motivatie om
onze service naar
u als klant te verbeteren
fijne kerstdagen namens ons teamDANKBAARHEID VOOR PERSONEEL


oprechte dank voor uw inzet
prettige kerst namens directie
wij wensen u en uw familie een
hartverwarmende relaxerende
deugdoende kerstperiode

KERSTWENSEN ZAKENPARTNERS


we blikken vooruit
met groeiend vertrouwen maar
staan met kerst even stil
met respect en waardering
voor een vruchtbaar jaar
klinkend op de toekomst

ZAKELIJKE KERSTTEKST KLANTEN


geachte klant
ons ganse team wenst u
een sfeervolle kerst
vriendschap en vreugde
met een goede gezondheid

ZAKELIJKE KERSTWENSEN MEDEWERKERS


een prettige kerst
aan al onze medewerkers
een gelukkig nieuwjaar
om onze aangename relatie
verder uit te bouwenzakelijke kerstwensen kerstwensen zakelijk kerstkaart kerstwensen personeel kerstteksten bedrijven kerstwensen zakenpartners kerst teksten bedrijven zakelijke kerstwensen bedrijven zakelijke gedichten voor kerst