www.gedichten-wensen.nl

Er zijn zakelijke teksten nieuwjaar bedoeld voor klanten, werknemers en medewerkers. Wensen voor een leuke vakantie. Verstuur tijdig uw nieuwjaarkaarten zodat ook mensen die op wintersport gaan of een stedentrip gepland hebben hun kaartjes tijdig ontvangen.

Kerst en nieuwjaar is niet alleen thuis bij de kerstboom een periode van kerstgeschenken. Denk ook aan zakelijke relatiegeschenken voor klanten en medewerkers. Voorzie het kerstcadeau voor uw zakenpartners van een originele eindejaarswens.

Bent u al bedrijf actief in de wereld van kerstbomen, kerstpakkettten, kerstkaarten, nieuwjaarskaarten, relatiegeschenken, ... dan is het zekere belangrijk om aandacht te hebben voor professionele teksten voor uw zakelijke kerst en nieuwjaarswensen.

Voor bedrijven is de periode van kerst en nieuwjaar een uitgelezen ogenblik om hun klanten, personeel en zakenpartners te bedanken. Hier vindt u voorbeelden zakelijke nieuwjaarswensen voor wenskaarten bedrijven.

christelijke kerstwensen 2022 korte kerstwensen 2022 vrienden originele teksten kerstwensen 2022 grappige teksten kerst 2022 leuk kerstgedicht 2023 korte christelijke kerstgedichten 2022wensen kerst en nieuwjaar grappige teksten nieuwjaar kerst en nieuwjaarswensen wensen gelukkig nieuwjaar

Home > rubrieken gedichten > Zakelijke teksten nieuwjaarswens


kerstpuzzel
BESTEL ONS KERST PUZZELBOEK

DANK VOOR SAMENWERKING


een voorspoedig jaar
vol grandioze ideeën
met dankbaarheid voor
onze fijne samenwerking
gelukkig nieuwjaar gewenstNIEUWJAARSWENS ZAKENPARTNER


geluk toegewenst
in al uw uitdagingen
op mijn vertrouwen
mag u alvast rekenen
een avontuurlijk nieuw jaar

NIEUWJAARSWENS VOOR KLANT


een tevreden klant
geeft ons diepe voldoening
ons ganse team wenst u
sfeervolle eindejaarsdagen
in vriendschap en gezondheid

DANKTEKST VOOR PERSONEEL


dankzij uw inzet
heeft onze firma een ziel
een dankbare groet
voor uw trouwe medewerking
vreugdevol nieuw jaar gewenst