www.eindejaar.gedichten-wensen.nl

Hier vindt u mooie teksten voor uw kerstkaartjes. Er zijn korte kerstteksten, christelijke kerstgedichten en ook grappige kerstwensen. U kunt deze kerstteksten 2018 gebruiken om uw familie en vrienden een meer persoonlijke boodschap te sturen. Het geeft vreugde om iemand met iets extra te verrassen.

Met de kerstwensen 2019 van deze pagina bieden wij uw nieuwe, originele teksten met een pakkende boodschap. Een kerstpakket samenstellen, een kerstboom versieren, een kerstgeschenk inpakken of een kerstcadeau krijgen is veel leuker met een mooi gedichtje. Een juiste kersttekst maakt duidelijk wat je wilt zeggen.

Elk jaar nieuwe inspiratie voor kerstwensen familie en vrienden. Hier vindt u nieuwe en originiele kerstwensen 2018 voor uw kerstkaartjes. Deze kerstgedichten 2019 kunt u natuurlijk ook via sms versturen.

Wat is het belangrijkste om te vermelden als kerstwensen 2018. Volg je hart en loopt er niks mis! Bij veel mensen is gezondheid het voornaamste. Ga met kerstmis gezellig een weekendje weg naar De Ardennen, Londen of Berlijn, maar vergeet de kerstgedichten niet.

Vind je onvoldoende je smaak bij onze originele kerstwensjes 2019, dan kan je ook een kijken onder engelse kerstgedichten 2018 en deze eventueel in het nederlands vertalen. Je kan kerst films bekijken of het kerstdiner voorbereiden, maar maak ook tijd vrij voor het schrijven van mooie teksten voor kerstmis.

Mooie kerstgedichtjes 2018 met een diepgaand karakter hebben wij hier voor u verzameld. U kunt ze aanpassen om zo uw eigen gedicht te bekomen voor uw kerstkaart. Ook leuk voor aan de kerstboom. Op andere pagina's vindt u nog meer orginele kerstwensen 2019.

christelijke kerstwensen 2018 korte kerstwensen 2018 vrienden originele teksten kerstwensen 2016 grappige teksten kerst 2018 leuk kerstgedicht 2016 korte christelijke kerstgedichten 2018wensen kerst en nieuwjaar grappige teksten nieuwjaar kerst en nieuwjaarswensen wensen gelukkig nieuwjaar

Home > rubrieken gedichten > kerstwensen 2018


verjaardagsgedichten
BESTEL ONS WENSENBOEK

BOUWEN OP VRIENDSCHAP


onze kerstwens 2018
gaat over warme vriendschap
in een sfeer van
begrip, steun en vertrouwen
om een nieuw jaar op te bouwenEEN KERSTBOOM VOL ...


kerstmis is er weer
een feest waar ieder naar verlangt
een boom vol verhalen
over vriendschap en vrede
met liefde als mooiste geschenk

GEZONDHEID ALS HOOGSTE GOED


onze kerstwensen 2018
voor een inspirerende kersttijd
waarin kracht en wijsheid
zorgen voor een succesvol nieuw jaar
met een goede gezondheid voorop

EEN KERSTGEDACHTE OVER ...


buiten is het stil
geen kerstklokjes te horen
wel een kerstgedachte
over samenzijn in gezelligheid
fijne kerstdagen 2018 toegewenst


kort gedichtje voor kerst leuk kerstgedicht vrolijk kerstgedicht fijne kersspreuk kerstcitaten