www.gedichten-wensen.nl

Kerstboom met mooie verlichting leuke tapas recepten met een kersttintje. Alles draait rond sfeer. Kinderen kunnen ook helpen met het schrijven van kerstwensen op kerstkaartje die ze zelf knutselen of een kleurplaat voor de kleinsten. De kerstboom met kerstgeschenken staat klaar voor het kerstdiner.

Voor kinderen is kerst een fantastisch feest waar gezelligheid en samenzijn centraal staat. Stimuleer ze om bij de pakjes een gedicht te schrijven voor iedereen. Door kerstwensen van kinderen bij de geschenkjes te voegen kan je ook stil staan bij de boodschap van kerstmis.

Niet iedereen kan zo maar op stedentrip naar Londen of Berlijn. Vakantie naar de canarische eilanden, noorwegen of lapland is ook niet goedkoop, maar mooie kerstgedichten van kinderen maken veel goed. Laat uw kind zelf kerstkaarten maken. Door kerstteksten voor kind krijgen we een beter beeld van wat kerst voor hen betekent. Geloof me het gaat om meer dan het krijgen van een leuk kerstgeschenkje.

Een kerstwens voor oma en opa van de kleinkinderen zal hun zeker plezier doen. Een gedichtje bij het kerstgeschenk of een zelfgemaakte kerstkaart aan de kerstboom. Laat kinderen met kerstmis gezellig knutselen of geef ze kleurplaten voor hun huis met een persoonlijke sfeer. Schrijf samen met uw kinderen leuke kerstgedichtjes. Op wintersport, een bezoek aan de kerstmarkt, een weekend weg naar De Ardennen, ... kerstmis is een tijd van volop genieten van vakantie.

Bij uit leerkracht dan kan deze website u helpen om een klasproject op te zetten met kerst waarin kerstgedichten van kind centraal staat. Het hoeft zich niet noodzakelijk te beperken tot de christelijke inhoud van het kerstfeest, maar kan veel ruimer opgevat worden.

Ook voor kinderen is kerst een hele belevenis. Met kerstwensen voor kind kan u uw zoon en dochter betrekken bij het schrijven van kerstgedichten voor bvb. oma en opa. Er zijn hier kerstgedichten voor kinderen, maar ook kerstwensen van kinderen.

christelijke kerstwensen 2022 korte kerstwensen 2022 vrienden originele teksten kerstwensen 2023 grappige teksten kerst 2022 leuk kerstgedicht 2022 korte christelijke kerstgedichten 2023wensen kerst en nieuwjaar grappige teksten nieuwjaar kerst en nieuwjaarswensen wensen gelukkig nieuwjaar

Home > rubrieken gedichten > kerst versjes voor kinderen


kerstpuzzel
BESTEL ONS KERST PUZZELBOEK

DE KRACHT VAN JOUW GLIMLACH


vrolijke kerstwensen
voor de liefste jongen / meisje
op deze planeet
jouw glimlach brengt vreugde
in mijn dagelijks leven
mag je altijd blijven lachenVROLIJKE KERSTWENS KLEINZOON


de zachtheid van sneeuw
de gezelligheid van kerstlichtjes
vertaald in een gedicht
mijn vrolijke kerstwensen
je liefhebbende kleinzoon

GRAPPIG KERSTGEDICHT DOCHTER


kerst is veel meer dan
geschenkjes onder de kerstboom
kerst is vooral
met de familie gezellig aan tafel
kletsen over de kerstpakjes
fantastische kerstdagen allemaal

KERSTWENS VOOR OMA / OPA


ik denk vaak aan jou
en kerst is een mooie tijd
om te vertellen
hoeveel ik wel van jou hou
een liefdevolle kerstgroet
gevuld met warmte en gelukgedichtje kerst kind kerst versjes kinderen rijmpjes kind kerst kerst teksten kinderen kindergedichtjes voor kerst kindergedichten kerst kinderwensen kerst kinderteksten kerst