www.gedichten-wensen.nl
oprechte deelneming teksten condoleren gedicht condoleancekaart gedicht afscheid nemen mama engels gedichten ik mis je rouwgedichten overlijden vader
Home > Copyright

COPYRIGHT INFORMATIE

Veel mensen zijn op zoek naar afscheid gedichten bij overlijden om hun oprechte deelneming te betuigen. De rouwteksten op deze website mag u gebruiken bij tekenen van een condoleanceregister of versturen van rouwkaarten of een condoleancekaart.

Onze overlijdensgedichten mogen niet op een commerciële manier gebruikt worden door ze te plaatsen op een website of op rouwkaarten die verkocht worden.

Onze afscheidsgedichten mogen wel gebruikt worden om te versturen per sms, email of om te vermelden op een rouwkaart of condoleancekaart.

Wenst u één van onze overlijdensgedichten te plaatsen op een sociale media website, gelieve dan als bron www.gedichten-wensen.nl te vermelden.

Deze copyright richtlijnen geldt ook voor andere toekomstige gedichten zoals kerst en nieuwjaarswensen, verjaardagswensen, valentijnsgedichten, gedichten huwelijk, ...

FAQ - WWW.GEDICHTEN-WENSEN.NL

Het schrijven van kwaliteietsgedichten zoals overlijdensgedichten voor rouwkaarten, korte kerst en nieuwjaarswensen, grappige valentijnsgedichten, zakelijke verjaardagsgedichten, ... vraagt veel tijd.

We vragen dan ook uw respect hiervoor en nodigen u uit onze copyright beperken te volgen en onze afscheidsgedichten, kerst en nieuwjaarswensen, verjaardagswensen, huwelijksgedichten, zakelijke nieuwjaarswensen, ... enkel persoonlijk te gebruiken.

We hopen dat deze website u van dienst kan zijn om op een vlugge manier een origineel, mooi gedicht te vinden.

U mag onze website bekend maken bij familie, vrienden en collega's.

sitemap - privacy - copyright