www.gedichten-wensen.nl

De originele nieuwjaarswensen op deze pagina zijn ideaal om naar familie of vrienden te sturen die extra waardering hebben van een leuke spirituele tekst. Deze tekstjes gaan dieper in op belangrijke waarden in het leven van iedere mens.

Op zoek naar een originele nieuwjaarskaarten? Sta dan ook een stil bij de tekst. Ga voor een nieuwjaarskaart met een originele tekst. Het mag echt wat meer zijn dan GELUKKIG NIEUWJAAR.

Originele cadeaus voor nieuwjaar zijn natuurlijk ook voorzien van een leuk nieuwjaarskaartje. Onze originele nieuwjaarsgedichten maken een geschenkje pas helemaal af.

Gelukkig nieuwjaar wensen willen we allemaal, maar een originele nieuwjaarswens bedenken, is niet zo eenvoudig als je hiervoor niet veel inspiratie hebt. Onze pagina met originele nieuwjaarswensen bevat nieuw gedichten voor nieuwjaar.

Origneel gedicht nieuwjaar voor wie creativiteit belangrijk vindt en wat extra tijd wil besteden aan het schrijven van eindejaarswensen.

christelijke kerstwensen 2022 korte kerstwensen 2022 vrienden originele teksten kerstwensen 2022 grappige teksten kerst 2022 leuk kerstgedicht 2023 korte christelijke kerstgedichten 2022wensen kerst en nieuwjaar grappige teksten nieuwjaar kerst en nieuwjaarswensen wensen gelukkig nieuwjaar

Home > rubrieken gedichten > Originele nieuwjaarswens


kerstpuzzel
BESTEL ONS KERST PUZZELBOEK

LEVEN IN DANKBAARHEID


elk nieuwjaar groeien
bij mij goede voornemens
dankbaar leven krijgt
dit jaar mijn volle aandacht
eenvoudig met een vriend als jijJAAROVERZICHT


een fantastische start in JAN
liefde met FEB en vrede in MAART
geen zorgen in APRIL
plezier in MEI
genieten van JUN tot NOV
dankbaarheid in DEC
voor een ongelooflijk jaar

NIEUWE HORIZONTEN


een jaar vol kansen
om vreugde te ontdekken
waarin jouw dromen
realiteit worden en inzet
leidt naar nieuwe horizonten

HET GANSE JAAR DOOR


zoete zondagen
mysterieuze maandagen
dankbare dinsdagen
wonderbare woensdagen
dromerige donderdagen
vriendelijke vrijdagen
zorgloze zaterdagen
het gans jaar door