www.gedichten-wensen.nl

Zoekt u naar christelijke kerstwensen in het Engels voor een mooi kerstkaart voor vrienden in Londen of Berlijn bijvoorbeeld, dan vindt u hier zeker inspiratie. Kinderen hangen de kaartjes wel aan de kerstboom of plaatsen ze bij een kerstgeschenk.

Maak van kerstmis een gedenkwaardig feest door het sturen van humoristische kerstwensen aan familie en vrienden. Lach elke dag. Humor brengt mensen dichter bij elkaar. Een kerstdiner met gedichtjes in het bord.

Kerstmis is ook een unieke periode om dank te zeggen. Een danktekst voor bij een relatiegeschenk. Een dankwoord is evenveel waard als een kerstcadeau. Bezoek een kerstmarkt in Londen of Berlijn. Er zijn diverse kerstarrangementen. Onze teksten zijn ideaal voor een relatiegeschenk of een kerstgeschenk voor vrienden in Londen, Berlijn of De Ardennen.

Hier zijn originele teksten om met kerst vrienden en familie te verrassen. Engelse kerstwensen voor kennissen die enkel de engelse taal machtig zijn of gewoon omdat u van Engelse kerstgedichten houdt. Steeds meer mensen schrijven hun eigen engelse kerstgedichten. Kerstgeschenken krijgen iets extra met één van uw persoonlijke engelse kerstwensen.

De gewoonte van een kerstgroet dateert vanuit de Middeleeuwen. Het versturen van kerstwensen begint in de 19e eeuw. John Callcott Horsley ontwierp in 1843 de eerste kerstkaart met als kersttekst "A Merry Christmas and a Happy New Year to You.”

De tekst Merry Christmas staat vaak vermeld op nederlandstalige kerstkaarten. Kies je voor een uitgebreider kerstgedicht in het engels, dan zal deze pagina met mooie engelse kerstwensen u zeker op weg kunnen helpen.

Engelse kerstgedichten zijn niet mooier dan hun nederlandstalige collega's. Het is een kwestie van smaak. Soms heeft men Engelstalige vrienden en dan is het wel handig om terug te kunnen vallen op leuke engelse kerstgedichtjes.

christelijke kerstwensen 2022 korte kerstwensen 2022 vrienden originele teksten kerstwensen 2023 grappige teksten kerst 2023 leuk kerstgedicht 2022 korte christelijke kerstgedichten 2023wensen kerst en nieuwjaar grappige teksten nieuwjaar 2022 kerst en nieuwjaarswensen wensen gelukkig nieuwjaar 2023

Home > rubrieken gedichten > kerstwensen Engels


kerstpuzzel
BESTEL ONS KERST PUZZELBOEK

HET GEHEIM VAN DE KERSTMAN


Santa Claus is coming
with many Christmas presents
but there is an assignment
you're obliged to sing a Xmas song
before you open a giftDE LIEFDE VAN JEZUS


the future of the world
begins on Christmas eve
with the love of Jezus
and ends when it reaches
the heart of everyone

JARIG IN KERSTPERIODE


when Santa looks younger than you
new glasses can't save you
you'll have to accept
age is knocking at your door

WARME KERSTWENSEN


warm christmas greetings
for an overwhelming holiday
wish you success
in all your future endeavors
friendship is our treasureengels gedichtje voor kerst engelse kerstwensen engelse teksten kerst engelse spreuken kerst teksten voor engelse kerstkaarten kerstboek kerst woordzoeker