www.gedichten-wensen.nl

Grappige kerst en nieuwjaarswensen worden meestal gestuurd naar goede vrienden en collega's. Ook kinderen vinden het prachtig om humoristische teksten te schrijven en te versturen met kerstmis.

Een goede grappige tekst voor kerst en nieuwjaar is origineel van opzet en vermijdt de flauwe, goedkope humor. Probeer spitsvondig te zijn bij het bedenken van uw komische kerst en nieuwjaarsteksten.

Een grappige kerst en nieuwjaarswens moet aangepast zijn aan die persoon waarvoor hij bedoelt is. Kinderen en grootouders hebben natuurlijk niet dezelfde smaak qua humor. Belangrijk is vooral om niet te kwetsen, maar je moet wel tegen een stootje kunnen.

Veel plezier met oneze grappige teksten voor kerst en nieuwjaar! Ook humor hoort natuurlijk bij de periode van kerst en nieuwjaar. Geniet van onze humoristische kerst en nieuwjaarswensen. Deze leuke teksten zijn ideaal voor uw sms berichten of wenskaarten.

christelijke kerstwensen 2022 korte kerstwensen 2022 vrienden originele teksten kerstwensen 2022 grappige teksten kerst 2022 leuk kerstgedicht 2023 korte christelijke kerstgedichten 2022wensen kerst en nieuwjaar grappige teksten nieuwjaar kerst en nieuwjaarswensen wensen gelukkig nieuwjaar

Home > rubrieken gedichten > Grappige kerst en nieuwjaarswensen


kerstpuzzel
BESTEL ONS KERST PUZZELBOEK

MIJN ZINTUIGWENSEN


ik zie de schoonheid
van kerst in jouw ogen
proef de vreugde van
nieuwjaar in jouw stem
wat ik hoor, ruik en voel
bewaar ik voor valentijn
zalige kerst en gelukkig nieuwjaarGOEDE VOORNEMENS


van kerst tot nieuwjaar
hebben we 14 dagen
voor het bedenken
van goede voornemens en
de rest van het jaar voor excuses
beste wensen en geniet volop

DIEP VANBINNEN


kerst om te bezinnen
bij vrienden raad inwinnen
en zo met nieuwjaar
met een schone lei beginnen
en volgend jaar herbeginnen
de mooiste wensen leven vanbinnen

DE LAT VAN KERST EN NIEUW


gezellig eten
wensen en geschenken
goede voornemens
zo herken je kerst en nieuw
we leggen de lat hoog zodat
we er vlot onderdoor kunnengrappige nieuwjaarswensen grappige teksten nieuwjaar humoristische tekst nieuwjaar grappige eindejaarswensen nieuwjaarskaarten grappig nieuwjaarskaarten humor humoristische nieuwjaarskaarten grappige nieuwjaarskaarten