www.gedichten-wensen.nl

Voor onze korte kerstgedichten hebben we gekozen voor de haiku als dichtvorm. Een haiku bevat slechts 17 lettergrepen en is daardoor handig om als tweet of sms te versturen. Sommige kerstkaarten hebben niet veel ruimte voorzien om nog een kersttekst bij te schrijven. Ook hier kan een haiku van pas komen.

Met het gezin op wintersport naar De Ardennen of een stedentrip naar Londen, Antwerpen of Berlijn. Kerstmis nodigt uit tot talrijke leuke kerstarrangementen. Een cruise of thuis bij de kerstboom kerstgeschenken versieren en elk kerstcadeau voorzien van een korte kerstwens.

Maak een slinger met korte kerstwensen voor in de kerstboom. Verstop een kort kerstgedichtje onder de borden tijdens het kerstdiner. Leuke ideetjes voor de kinderen. Bent u op vakantie dan kan dat gerust ook in uw hotel.

U bent met zonvakantie naar de canarische eilanden of met wintersport naar De Ardennen, dan heeft best wel even tot voor het sturen van korte kerstwensen naar vrienden en familie. Zij zullen mee genieten van uw vakantie dankzij uw kerstkaartjes.

Als je naar heel veel mensen kerstgedichtjes wil sturen, dan ben je ook wel blij dat er korte kerstwensen te vinden zijn. Anders ben je met nieuwjaar nog niet klaar! Bij korte kerstgedichtjes wordt er met één thema gewerkt, dat dan op een originele manier verwoord wordt. Deze korte kerstteksten zijn ideaal voor al uw kerst en nieuwjaarswensen. Een haiku is ideaal als kort kerstgedicht. Simpel om als sms te versturen. Een haiku is stijlvol op iedere kerstkaart. Tijdens de kerstmarkt vindt u misschien inspiratie voor uw kerstteksten.

Hier vindt u korte kerstteksten om met te sturen naar vrienden en familie. Op deze webiste vindt u korte kerstwensen. Deze zijn handig als u op zoek bent naar korte kerstgedichten om per sms te versturen. De kerstboom en de kerstman staan centraal met kerstmis. Voor kinderen natuurlijk de kerstgeschenken. Geef wat meer aandacht aan de sfeer van kerstmis door bij elk kerstcadeau een kerstkaartje te voegen met een kort kerstversje. Uw kind zal u zeker helpen.

christelijke kerstwensen 2022 korte kerstwensen 2022 vrienden originele teksten kerstwensen 2022 grappige teksten kerst 2023 leuk kerstgedicht 2022 korte christelijke kerstgedichten 2022wensen kerst en nieuwjaar grappige teksten nieuwjaar kerst en nieuwjaarswensen wensen gelukkig nieuwjaar

Home > rubrieken gedichten > korte sms kerstgedichten


kerstpuzzel
BESTEL ONS KERST PUZZELBOEK

KITSCH MET KERST


alom kerstgedoe
de buurman vult tuin met kitsch
kerstgevoel kriebels

GEBOREN MET KERST


vrede en vreugde
worden geboren met kerst
lang zullen ze levenKERSTWENSEN EN KERSTBOMEN


heel veel kerstwensen
lijken sterk op kerstbomen
ze zijn afgezaagd

VRIENDSCHAP EN KERST


een vrolijk kerstgedicht
brengt mensen bij elkaar
en vriendschap herleeft

KERSTBEZINNING


in het hart van elk
daar begint ware vriendschap
bezinnen met kerstkort gedichtje voor kerst kort gedichtje voor kerst kort gedichtje voor kerst kort gedichtje voor kerst kort gedichtje voor kerst kort gedichtje voor kerst kort gedichtje voor kerst kort gedichtje voor kerst