www.gedichten-wensen.nl

Centraal bij veel christelijke kerstgedichtjes is natuurlijk Jezus, de verlosser. Zijn boodschap van vrede en vergeving brengt ons weer allen dichter bij elkaar. Maak een mooie tekst bij uw kerstgeschenken of hang ze aan de kerstboom.

Kerstpakketten samenstellen hoort bij kerstmis. Onze teksten geven aan een kerstcadeau iets extra. Gezellig kerst films bekijken of het kerstdiner voorbereiden is ook leuk, maar vergeet niet om pakkende versjes te schrijven voor bij uw kerstgeschenken.

Wanneer stuur je christelijke kerstwensen? Stuur ze als je zelf het woord van God belangrijk vindt. Bij voorkeur stuur je zo'n wensen naar mensen die hier open voor staan. Dit kan ook bij relatiegeschenken voor zakenpartners.

Deze christelijke gedichten voor kerst weerspiegelen de ware betekenis van Kerstmis. Teksten over de komst van Jezus en de reden van zijn terugkeer naar de aarde. Schrijf leuke teksten en hang ze aan de kerstboom. Uw kinderen helpen graag met u mee.

Als u niet de juiste woorden vindt voor uw christelijke kerstkaarten, kijk dan eens goed rond op deze site en je zal zeker inspiratie vinden voor een geweldige kerstwens. Voorzie uw kerstgeschenken en kerstpakketten van een persoonlijk woordje.

Christelijke gedichten voor kinderen zijn een geweldige manier om kinderen over Jezus te vertellen. Laat ze de zegen van kerst sturen naar hun vrienden en familie. Dan ben je klaar voor een weekendje weg, een kerstarrangement, een kerstmarkt, ...

Deze christelijke spreuken voor kerst geven ons inspiratie en hoop. Ze schenken ons de kracht om de betekenis van Kerstmis te delen met de wereld! Wintersport of thuis onder de kerstboom, neem je kerstgedichtjes gewoon mee.

Een christelijke kerstwens hoeft niet altijd jezus en de bijbel citeren. Het kan ook de christelijke waarden benadrukken, waardoor het zelfs niet onmiddellijk opvalt dat het hier gaat om een christelijke kerstwens.

Met christelijke kerstgedichten benadrukken we in onze wensen de boodschap van Jezus. Vrede onder de mensen en leven in vriendschap en liefde. Stuur deze christelijke kerstwensen naar kennissen, vrienden, collega's die belang hechten ook teksten met een religieuze boodschap.

De meeste van onze christelijke kerstteksten kunnen mits een kleine aanpassing ook als spirituele kerstwensen beschouwd worden. Vindt u onvoldoende uw smaak, dan kunt u ook eens kijken onder christelijke nieuwjaarswensen en deze eventueel aanpassen om als kerstwens te versturen. Kerstmis is meer dan een kerstboom met kerstgeschenken.

Hier vindt u leuke teksten om met kerstmis te sturen naar vrienden en familie. Op deze pagina vindt u tevens korte christelijke kerstwensen. Deze zijn handig als u op zoek bent naar leuke kerstgedichten om per sms te versturen. Bij christelijke kerstgedichtjes gaat het vooral over vrede, het hoofdthema van kerst. Ook vriendschap, liefde en samenzijn onder familie en vrienden staat centraal. Ga met kerstmis een weekendje weg naar Berlijn, Londen of De Ardennen en geniet van elkaar.

christelijke kerstwensen 2022 korte kerstwensen 2022 vrienden originele teksten kerstwensen 2022 grappige teksten kerst 2022 leuk kerstgedicht 2022 korte christelijke kerstgedichten 2022wensen kerst en nieuwjaar grappige teksten nieuwjaar kerst en nieuwjaarswensen wensen gelukkig nieuwjaar

Home > rubrieken gedichten > christelijke kerstgedichtjes


kerstpuzzel
BESTEL ONS KERST PUZZELBOEK

KERST VIEREN ONDER VRIENDEN


uw hart wordt verlicht
op deze heilige nacht
omringd door vrienden
met liefde, vreugde en vrede
een zalig kerstfeest aan u allenJEZUS IS IN ONS MIDDEN


met Jezus bij ons
vieren we kerst onder familie
kerstklokken luiden
de nachtmis nodigt ons uit
gelukkige kerstdagen gewenst

ELKE DAG KERST


het is kerst als
jouw geloof anderen de weg
naar Jezus toont
als jouw glimlach een hart opent
voor Zijn boodschap
door jouw bezieling
is het elke dag kerst

KERSTMIS IS HET BEGIN


de hoop van de wereld
begint met Kerst in Gods hart
en is volledig als
ieders hart bereikt wordt
met liefde en begrip
zalige kerstdagen

DE BOOSCHAP VAN KERSTAVOND


kerstavond is een
wijd open hart dat eerst
aan anderen denkt
wie in Gods liefde gelooft
zal eeuwig leven vinden
geniet van deze kerstdagen

KERSTMIS GEEFT BEZIELING


vandaag op kerstavond
is een redder geboren
Zijn liefde zal ons leiden
dit is de boodschap van kerstmis
laat kerst ons bezielen

DE KERSTSTER IN JOU


helder in jouw geest
schijnt een kerstster vol vrede
Jezus zegent jou
en brengt vreugde in jouw hart
prettige feestdagen

DE KOMST VAN JEZUS


vrede en hoop zal
neerdalen met kerstmis door
de komst van Jezus
Zijn liefde verwarmt ons hart
Hij geeft ons een geest van wijsheid
christelijk gedichtje voor kerst religieuze kerstgedichten spirituele kerstgedichten christelijke gedichten kerst katholieke kerstwensen bijbelspreuken over kerst bijbelverhaal kerst kerstverhaal bijbel