www.gedichten-wensen.nl

Een origineel relatiegeschenk voor kerstmis is een uitdaging voor elk bedrijf. Maak een goede start met één van onze originele zakelijke kerstwensen. Bent u op wintersport met kerstmis stuur dan vooraf uw kerstgedichten.

Kerst gaat meer op zoek naar originaliteit, maar toch blijft de traditie overeind met kerstbomen, tafelversiering, kerstballen, kerstgeschenken, ... en de kerstman natuurlijk. Tijdens een kerstmarkt vindt vast wel iets origineels als kerstcadeau.

De kerstman brengt leuke kerstgeschenken en de kerstboom met haar verlichting en kerstballen zorgt voor sfeer in huis. Een kerstdiner met originele tafelversiering maakt het kerstfeest compleet. Toch ontbreekt er nog iets: een origineel kerstgedicht!

De kerstboom met haar verlichting en kerstballen blijft het symbool van kerstmis. Je kan tegenwoordig zelfs een kerstboom huren. Bent u met vakantie vergeet dan niet een origineel kerstgeschenk mee te brengen. Een gebroken been op wintersport is niet origineel!

We versturen met kerst graag kerstkaartjes en natuurlijk vinden we het ook fijn om originele kerstwensen te ontvangen. Kerstwensen brengt mensen samen, ook al zijn we fysiek niet op dezelfde plaats.

Het is niet eenvoudig om jaarlijks een nieuwe, originele kerstwens uit je pen te toveren. Daarom helpen wij u graag op weg met nieuwe gedichtjes over kerstmis. Originele teksten voor familie en vrienden!

De kerstperiode staat voor gezelligheid met kerstbomen, kaarsjes, sneeuwmannen en kerstliedjes. Breng deze sfeer over in jouw tekstjes. Onder de rubriek originele nieuwjaarswensen zijn er misschien ook gedichten die u kan aanpassen om als origineel kerstgedicht te voorschijn te komen.

Geniet van onze originele kerstwensen! Laat je eigen creativiteit de vrije loop. Het meeste indruk maakt u natuurlijk met originele kerstwensen. Deze originele kerstgedichten zijn juli 2013 origineel geschreven. Gebruik deze orgineelste kerstteksten als inspiratiebron.

christelijke kerstwensen 2022 korte kerstwensen 2022 vrienden originele teksten kerstwensen 2022 grappige teksten kerst 2023 leuk kerstgedicht 2022 korte christelijke kerstgedichten 2023wensen kerst en nieuwjaar grappige teksten nieuwjaar kerst en nieuwjaarswensen wensen gelukkig nieuwjaar

Home > rubrieken gedichten > originele kerstkaart tekst


kerstpuzzel
BESTEL ONS KERST PUZZELBOEK

GLAS GEVULD MET WENSEN


kerst is een echt feest
van familie en vrienden
we heffen ons glas
onze harten zijn gevuld
met mooie wensen voor elkaarGOEDE GEZONDHEID GEWENST


een kerstboom vol sfeer
ballen, lichtjes en pakjes
met voor iedereen
een persoonlijke kerstwens
speciaal voor jou vreugde en
goede gezondheid op je pad

ROND DE KERSTBOOM


oprecht uit mijn hart
een vrolijke kerstwens vol
vriendschap en warmte
geluk en geborgenheid
gezellig rond de kerstboom

KERST MET LIEFSTE VRIENDEN


heel ver hier vandaan
heeft de kerstman heel zeker
de mooiste kerstboom
maar heel dicht bij mij vier ik
kerst met mijn liefste vrienden

KERST IN LETTERS


Kerstwens voor iedereen
Eenzaamheid doorbreken
Rechtvaardigheid
Sfeer van gezelligheid
Tijd voor elkaarorigineel gedichtje voor kerst originele versjes voor kerst mooi gedichtje voor kerst christelijke kerstwensen christelijke gedichtjes voor kerst korte originele gedichtjes kerst kerstkaarten origineel origineelste kerstkaarten