www.gedichten-wensen.nl

We wensen mensen vaak sterkte en moed tijdens hun rouwproces. Een dierbare verliezen vraagt veel energie om dit te verwerken. Hieronder gedichten bij overlijden om familie en vrienden sterkte te wensen en moed in te spreken. Rouwgedichten als steun en krachtbron!

Met deze rouwgedichten bij overlijden wensen we iedereen die geconfronteerd werd met het verlies van een dierbare veel moed en sterkte.

De positieve herinneringen kunnen moed geven en kracht om met verloop van tijd het verlies te verwerken. Bij gedichten sterkte bij overlijden tonen we begrip voor het groot verlies en het verdriet dat hiermee samenhangt.

Bij gedichten moed bij overlijden zijn we ons sterk bewust van de enorme kracht die nodig is om het verlies van een dierbare te verwerken. Liefde en vriendschap zijn belangrijke bronnen om steun en kracht in te vinden.

oprechte deelnemingteksten condolerengedicht condoleancekaartgedicht afscheid nemen mamaengels gedichten ik mis jerouwgedichten overlijden vaderafscheid nemen collegaafscheid juf overlijden vaderafscheid moeder

Home > Rubrieken gedichten > Overlijdensgedichten over sterkte en moed


VOOR MIJN OGEN


ik zie je voor mijn ogen
met je stralende lach
blijf je in mij wonen
's nachts en overdag


STERKTE EN MOED


zoveel vragen die
zonder een antwoord blijven
zoveel dingen die
maar niet te begrijpen zijn
sterkte en moed toegewenstMIDDEN IN 'T LEVEN


midden in 't leven
te vroeg van ons heengegaan
trots en moedig
nam je afscheid zoals je was
met alle dierbaren om je heen


tekst kaartje overleden kind sterkte overleden kind moed teksten overleden kind