www.gedichten-wensen.nl

Met een 30ste verjaardag hebben veel mensen het moeilijk. Onze grappige verjaardagswensen 30 jaar verzachten de pijn. Leuke 30 jarige verjaardag gedichten voor sms of verjaardagskaart voor man of vrouw.

30 jaar is een mijlpaal in ons leven. Het leven komt nu pas echt op gang. Je hebt al wat levenservaring, maar er valt nog veel te ontdekken. ONze verjaardagswensen 30 jaar kan je gebruiken voor je familie, vrienden en collega's. Sommige gedichten zijn ernstige, andere hebben een humoristische toon. Abraham en Sara liggen nog in de verre toekomst.

Je kan onze teksten ook gebruiken als inspiratie tijdens het schrijven van je eigen verjaardagskaartje. Je kan de gedichtjes gebruiken als hulp voor een tekst voor de verjaardag van een 30 jarige, maar je kan het ook gebruiken voor leeftijden die in de buurt liggen zoals 29 of 31.

Als je dertig wordt, dan heb je meestal de schoolbanken al verlaten. Het is een periode waarin belangrijke beslissingen als gezin, woning, loopbaan... op de agenda staan. Maar ook deze ernstige zaken kunnen in een verjaardagsgedicht op een grappige manier aangepakt worden.

kinderfeest verjaardag kind verjaardag teksten tekst wensen verjaardag korte teksten verjaardag gedicht uitnodiging verjaardag tekst verjaardagswensen 50 jaar verjaardagswensen sms

Home > rubrieken gedichten > wensen verjaardag 30 jaar


verjaardagsgedichten
ONTDEK ONS WENSENBOEK

JONGER


grijze haartjes hier
een nieuwe rimpel daar
je wordt gelukkig
maar een keer 30 jaar

ook al was je
liever jonger geweest
bedenk heel goed
het gaat om de geest


GELUK

wat grijze haartjes
enkele rimpels hier en daar
je wordt gelukkig
maar 1 keer 30 jaar


verjaardagskaart
ONTDEK ONS PUZZELBOEK

TWEEDE JEUGD


met 30 jaar heb je
het gevoel dat je jeugd
voorgoed voorbij is

ik heb een verrassing
en die is echt niet mis
er komt nog een tweede jeugd


ERVARING


het leven is poepsimpel
geen gezeur over rimpels
geloof weer in vlinders
je bent echt geen 30
maar eerder 18
met 12 jaar ervaring