www.gedichten-wensen.nl

Het is voor een man bijzonder om papa te worden. Net zoals het uniek is voor een vrouw om moeder te worden. Jongens zijn erg trots als ze voor de eerste keer papa worden en zijn dan ook erg blij met een attentie van hun vader via vaderdag gedichten voor zoon.

Met vaderdag is het leuk om attenties te ontvangen van je kinderen, zoon en dochter, en van je echtgenote.

Heel bijzonder is het om ook van je eigen vader een aandenking te krijgen. Een vaderdag gedicht van vader aan zoon biedt een kans om als vader te tonen hoe trots je wel bent op je zoon die nu ook papa geworden is.

In onze gedichtjes vaderdag vader voor zoon kunnen vaders laten zien hoe sterk ze vertrouwen in de kwaliteiten van hun zoon als papa van hun kleinkinderen.

foto vaderdag echtgenote vaderdag gedichten van echtgenote vaderdag lied knutselen voor vaderdag gedicht voor vaderdag echtgenoot vaderdag lied vaderdag rijmpjes van echtgenoot

Home > rubrieken gedichten > vaderdag gedichtjes voor zoon


geschenk vaderdag
CADEAUBOEK VADERDAG

DUBBELE VADERDAG


toen je klein was
hielp ik je de wereld ontdekken
nu je ook vader bent
genieten we samen van het leven
en onze dubbele vaderdag


JE WANDELT NAAST MIJ


toen je een peuter was
liep ik voor jou
om de weg te tonen
toen je een tiener was
liep ik achter jou
om raad te geven
als je mij nodig had
nu je volwassen bent
lopen we naast elkaar
en steunen we elkaar
als twee goede vrienden
proficiat met je vaderdaggedicht voor vaderdag kleinzoon tekst vaderdag zoon eerste vaderdag zoontje kleurplaten versjes 1ste vaderdag van stiefzoon tekstje baby zoon eerste vaderdag mooie tekening vaderdag zoontje teksten vaderdag stiefzoon gedichten vaderdag van peuter zoontje