www.gedichten-wensen.nl

Nog belangrijker dan liefde en tevens de basis van liefde is vriendschap. Valentijnsdag is een unieke gelegenheid om je vrienden te bedanken voor hun vriendschap met een gedicht over vriendschap. Hier vindt u mooie valentijnsgedichten over liefde en vriendschap of korte, grappige valentijnswensen voor sms, tweet of valentijnskaart. Denk niet alleen aan je betste vriend of vriendin.

Als je op deze pagina over valentijn gedichten voor vrienden niet het geschikte gedichtje kan vinden om je vriendenwens uit te drukken, dan kan je ook eens kijken bij de Engelse gedichten over vriendschap. Zie valentijnsdag als een kans om nieuwe vrienden te maken. Schrijf een valentijnsgedichtje over vriendschap naar een jongen of meisje die je leukt vindt. Een grote kans dat je een vriend of vriendin rijker bent.

Bij gedichten over vriendschap benadruk je hoe belangrijk vrienden voor jou zijn en wat die voor jou betekenen. De steun die je krijgt van vrienden, je zelfvertrouwen die versterkt wordt en gewoon weten dat je op iemand kan terugvallen als het moeilijk gaat.

Maar vrienden zijn vooral om leuke dingen mee te doen, om te genieten van het leven. Ook dit kan je behandelen in je valentijnsgedichten over vriendschap voor je vriend of vriendin.

wensen voor valentijn valentijn gedichten kinderen korte valentijnsgedichten gedichten over vriendschap digitale valentijnskaart valentijnsweekend valentijn gedichtje bloemen voor valentijn valentijnsdag bloemen bloemstukken valentijn

Home > rubrieken gedichten > Valentijnsgedichten over vriendschap


ELKAAR


wij vinden elkaar
in kleine woorden
in een simpel gebaar
in een glimlach
die nooit
voorbij zal gaan

VRIENDSCHAP


toen ik dit gedicht
woord voor woord
aan mijn gevoelens
van vriendschap
toevertrouwde
kleurde de stilte
valentijn

VRIENDSCHAPSPAD


langs ons vriendschapspad
bloeien mooie bloemen
vol begrip en tolerantie
eerlijkheid en vertrouwen
wandeling met valentijn

EEN WONDER


als je merkt dat
straks - eventjes - misschien
voorgoed verdwijnt
ontstaat een wonder
dat vriendschap heet
zo heb ik jou gevonden

DIERBAAR


afstand krijgt ogen
stilte een stem
dan besef je
hoe dierbaar
onze vriendschap is

BEDANKEN


jouw vriendschap helpt me
bij moeilijke momenten
voel ik mij gesteund
met valentijn wil ik jou
hiervoor oprecht bedanken

VRIEND


V oor alles wat je doet
R echt uit het hart
I edere dag opnieuw
E indeloos geduldig
N ooit omdat het moet
D aar dank ik je voor

RESPECT


we zijn verschillend
dat maakt onze vriendschap zo
uniek en oprecht
voor altijd verbonden door
wederzijds gemeend respect

mooie teksten valentijn vriendschap korte teksten vriendschap valentijn engelse teksten vriendschap korte valentijn teksten vriendschap grappige rijmpjes valentijn beste vriend mooie teksten vriendschap valentijnsdag korte valentijn teksten beste vriendin grappige engelse versjes voor vriend